Serveis que us oferim


ANIMACIONS INFANTILS

PRINCESETES CUMPLE

Convertim l’aniversari de la teva filla en una autèntica festa de prínceps i princeses. Anirem disfressats de prínceps blaus, princeses de conte o de la seva fada padrina fent aparició en escena per sorpresa de tots els presents.
Es realizarà globoflexia amb figures molt especials i es maquillarà als convidats (de prínceps, de súperherois, de princeses, de fades, de papallones, etc).

Es pot també afegir perruqueria de la realesa, a la qual es pentinarà a les convidades amb accesoris apropiats, diademes i agulles molt especials pròpies de qualsevol princeseta que després es quedaran. Igualment podem ocuparnos de la decoració del local o saló per convertirlo en un extraordinari palau de conte.
Es regalarà a l’amfitriona un regal, un magnífic pack d’autèntica princesa amb corona, complements i joies.
Es cuidarà profundament la posada en escena, perquè la màgia estigui present durant tot l’aniversari.
Recomanat per nens i nenes de 2 a 8 anys. Per les autèntiquess princesetes i reis de la casa.

ANIMACIÓ INFANTIL

Animació infantil amb la que podràs escollir qui anirà a la teva festa :follets, pirates o pallassos o personatges infantils (Mickey i Minnie, etc) . Oferim animacions on es faran presentacions divertides, coronació del amfitrió, jocs per tota la família, pintacares, balls, música, concursos amb premis, i com final d’actuació premiarem amb globoflexia per tots els nen@s que hagin participat. Com opció tenim "PINYATES" amb molta “xuxe” i regalets (val la pena).
Disfresses, Jocs musicals, teatre de Titelles, Karaoke Infantil, Gincanes, Tallers de Manualitats,...
Ens adaptem a les necessitats de cada festa (edat, lloc, nº de nens fent que la teva festa sigui única i irrepetible.
Els animadors, també podran estar durant els àpats per ajudar i controlar als nens, perquè així els pares puguin disfrutar del menjar. S’ha de tenir en compte que hi hauria d’haver un animador/-a per cada 10 nens.

SÚPERHEROI O PIRATA DEL CARIBE CUMPLE”

Imitadors de Spiderman, Superman, Batman, Dona Meravella. Rondes infantils, jocs i concursos amb els nens, animació amb diverses dinàmiques (jocs). Animacions realitzades per corsaris del Carib i joc de pistes per trobar el tresor. Queden a la màgia la cel.lebració personificant atrevits pirates.

ANIMACIÓ HIGH SCHOOL MUSICAL DANCE PARTY

Animació, show amb bailarina/-es i actor/-s que vesteixen com els de la peli.
Show de ball al principi i al fi de l’activitat. Karaoke i jocs amb High School Musical. Escenografia i coreografies que tots els nens apendran, a més de noves rutines de ball. Amb aquesta animació tots els nens ballaran, riuren i es divertiran.

MÀGIA

Espectacle en el que tot pot ser possible, apte per tots els públics en el que solament el poder de la il.lusió i l’ús de la imaginació poden fer que las coses es converteixin en realitat.
Crear viatges d’elements quotidians i molt variats que desapareixin i apareixen de llocs insospitats, també tenint espais pel riure, sense dubte són efectes que ajuden a desarrollar la imaginació dels més petits i dels no tan petits.
Una delícia pels sentits en la que només s’ha de deixar portar.
Shows per grans i per petits, amb molts tocs d’humor, que faran que la vetllada sigui totalment màgica i agradable.

DECOS

Decoració amb globus per tot tipus d’events: Aniversaris, bodes, batejos, comunions, inauguracions, sorpreses amb globus, regals, etc.

PALLASSOS

Ofereixen un show ple de colors, riure, i moltes coses més com... la MÀGIA, GLOBOFLEXIA, MALABARS... i com no, els sketch típics de tot pallasso. Aquests personatges faran del teu event quelcom inolvidable i divertit, únic i diferent.

INFLABLES
Cel.lebri les seves festes innfantils amb castells inflables i amb altres tipus de jocs sota la supervisió dels nostres animadors. Ideal per primeres comunions de manera que els seus fills sorprenguin als seus sus amics en un dels dies més feliços de la seva vida. També en aniversaris i tot tipus de festes per nens.

CASAMENTS i FESTES

DJS BODES

Serveis de Djs per bodes, festes, inauguracions o events privats. Es desplacen al lloc de la celebració, oferint un repertori de música amplíssim, novedosa i donant total llibertat als clients per escollir.
Entrada de plats, patís, primer ball dels nuvis i amenització de la resta de la nit per a que hi hagi diversió. Música a la carta.

PIROTÈCNIA

Pirotecnia recreativa pel seu ús en festes particulars o populars, com la seva boda. Per sorprendre als seus amics i convidats en aquest dia tan especial amb la màgia del foc i la llum. S’adeqüen als seus desitjos i a les condicions del espai de la cel.lebració.

MARIAXIS
La millor música mexicana per amenitzar la seva festa. Alegri el seu dia amb les seves cançons i... “ándele, ándele”!!!

CARICATURES
Caricatures en directe per bodes i events de tot tipus. El seu objectiu: el teu somriure. Una idea única i molt original amb la que sorprendre els seus convidats.

TANGO
Parella de ballarins de tango professional que es dediquen a fer un show d’entreteniment pels convidats. I si voleu sentir la passió del tango a la vostra pell us oferiran classes de tango ensenyant una coreografia simple però vistosa perquè deleiteu als vostres convidats. Ofereixen un servei únic: us faran sentir aquest ritme del 2x4 com si estessiu als carrers de Buenos Aires. El tango és sexy, una poesia visual molt apropiada per aquest tipus de celebracions.

DANÇA DEL VENTRE
Espectacle de dança oriental complet, fina elements de fantasia dins de la dança oriental com vel, dobl vel, ball amb espasa i amb ales de Isis, un espectacle que no oblidaran els seus convidats. També es fan balls d’animació amb els convidats.

A MÉS CONSULTI ELS NOSTRES:
Cors, corals i orquestres per bodes. Corals, sopranos, tenors, quartets, organistes, mariaxis, i “coros rocieros”. Ballarines, discoteca móvil, tunes, cambrers falsos, convidats sorpresa i grups musicals.

CAMBRERS INFILTRATS


La presència a la festa de personatges inesperats crearà unes situacions cómiques, divertides i inesperades amb les que tots els assistents disfrutaran molt. L’animació estrella als comiats de solter són els cambrers infiltrats.

És molt important tenir en compte que l’animació del cambrer infiltrat no deu saber-ho ningú, ja que l’èxit dels cambrers infiltrats radica en que els assistents no coneguin la seva existència. Les reaccions que es produiran seran molt diverses.

Es poden obtenir diferents resultats amb els cambrers infiltrats, podem desconcertar als assistents, divertir-los, treure’ls de polleguera,…
La duració d’aquesta animació sol ser durant tot el sopar. Perquè tot resulti més creible, al principi l’actor no donarà a conèixer la seva personalitat, però quan adafi confiança amb els assistentes es donaran realment compte de la seva vertadera personalitat.

L’organitzador del comiat també pot parlar amb el cambrer infiltrat i dir-li quines persones donen més joc, per així facilitarli la seva tasca, i si vol que algú passi una mala estona només tindrà que dir-li al nostre actor.


Cambrers infiltrats:
Cambrer gay
Cambrer maldestre
Cambrer borde
Cambrer borratxo
Cambrer lligon
Cambrer macarra

Cambreres infiltrades:
Cambrera sexy
Cambrera maldestre
Cambrera borde
Cambrera borratxa
Cambrera macarra
BALL, ACTIVITATS FÍSICA O ESPORTIVA
Tai chi o xi kung
Professor especialista, farà una sessió per principiants amb tothom que hi vulgui participar. Qigong o Xi Kung: és un mètode xinès que combina suaus movimients de cos, concentració mental i respiració para augmentar la energia. El taichi és un antic art marcial xinès que es realitza mitjançant moviments relaxats i armoniosos en combinació amb la respiració i la concentració mental.Duració: 2hrs aprox. Es necessitarà una sala reservada.
Aquagym

Especialista, farà sessió per principiants amb tothom que hi vulgui
participar. Apte per a tots els públics.
Divertida i amena variant aeròbica dins un medi aquàtico amb música
Duració: 1hrs aprox
Es necessitarà una piscina.

Balls de Saló

Professor de ball. Ensenyarà als clients a ballar: vals, pasodoble, tango, etc
Duració: 2-3hrs aprox
Es necessitarà un espai (bar hotel per exemple) i equip de música.

Minidisco

Animador farà balls amb els nens.
Duració: 1hrs aprox
Es necessitarà un espai (bar hotel per exemple, així els pares poden
veure els seus nens i prendre alguna cosa) i equip de música.

NITS ESPECIALS

Flamencoshow

Artistes flamencs, es fa exhibición i al final s’intenta fer ballar a tot el públic
possible. De tant en tant, durant l’exihibició també es fa participar a algú
del públic.
Duració: 2-3hrs aprox
Es necessitarà un espai (bar hotel per exemple) i equip de música.
Es recomana fer sangria, etc.

Nit de karaoke

Animador/-a. Cançons en espanyol i anglès.
Apte per a tota la famíla.
Duració: 2-3hrs aprox
Es necessitarà un espai (bar hotel per exemple) i equip de música.

NIT DE BINGO

Animador/-a.
Apte per a tota la famíla.
Duració: 2hrs aprox
Es necessitarà un espai (bar hotel per exemple) i equip de música.
Serà necessari premiar als guanyadors, ex. Ampolla de cava, coktail, etc

Nit de ball llatí

Professor de ball. Ensenyarà als clients a ballar: salsa, mambo, bachata, etc
Duració: 2-3hrs aprox
Es necessitarà un espai (bar hotel per exemple) i equip de música.
Es recomana fer oferta cocktails, etc.

Nit de Fado

El Fado és per excel.lència la cançó de Lisboa. Producte d’un sentiment
personal, d’una ànima que no s’explica però és sent. El Fado és encara avui el
producte més noble i genuí de la cultura popular portuguesa. És la música que
surt de dins de l’ànima portuguesa.

El nostre músic vindrà amb el karaoke i un munt de cançons portugueses
populars, cantarà i animarà als clients a participar a l’animació.
Recomanat per a grups de clients portuguesos o setmanes amb alta ocupació
de clients d’aquesta nacionalitat.

Nit de quizz

Animador/-a, farà quizz de música, pel.lícules, d’Andorra, etc. Depenent sempre de la procedència, edat clients, etc. Per tal de que hi pugui participar tota la famíla.
Duració: 2hrs aprox
Es necessitarà un espai (bar hotel per exemple) i equip de música.
Serà necessari premiar als guanyadors, ex. Ampolla de cava, cocktail, etc