diumenge, 19 d’abril del 2009

PRINCESETES CUMPLE


Per primera vegada a Andorra, tenim una idea total ment innovadora perquè l'aniversari de la teva filla, neta, etc. sigui un èxit total:


Convertim l’aniversari de la teva filla en una autèntica festa de prínceps i princeses. Anirem disfressats de prínceps blaus, princeses de conte o de la seva pròpia fada padrina fent aparició a escena per sorpresa de tots els presents.Es realitzarà globoflexia amb figures molt especials i es maquillarà als convidats (de prínceps, de súperherois, de princeses, de fades, de papallones, etc). Es pot afegir també perruqueria de la realesa, a la qual es pentinarà a les convidades amb accesoris apropiats, diademes y agulles molt especials pròpies de qualsevol princeseta, que després es quedaran. Igualment podem ocuparnos de la decoració del local o saló per convertirlo en un extraordinari palau de conte.Es regalarà a la amfitriona un pack d’autèntica princesa amb corona, complements i joies.Es tindrà cura en profunditat de la posada en escena, per que la màgia estigui present durante tot l’aniversari. Recomanat per nenes de 2 a 8 anys. Per les autèntiques princesetes de la casa.

Consultin's també les nostres animacions per comunions, bodes, festes d'aniversari pels nens o per a qualsevol tipus d'esdeveniment o cel.lebració.